BANKS in Dutch  BANKS in English  BANKS in German  BANKS in French 

Quick Reservation

Check in:

Check out:

Code:

Kortere dagen en langere nachten, tijdens het najaar krijgen we hier onvermijdelijk mee te maken. Maar geen nood, in Antwerpen maken we elke dag en nacht onvergetelijk. Van gezellige feestjes op onverwachte plaatsen, over concerten in paleizen tot expo's en culinaire hoogtepunten in het centrum van de stad. Net wanneer je denkt alles gezien te hebben, word je weer verrast. Boek het Discover Antwerp arrangement, blijf in Antwerpen overnachten en haal met de inbegrepen Antwerp City Card het maximale uit je verblijf.

Discover Antwerp met de Antwerp City Card
De Antwerp City Card is de beste gids als je Antwerpen ten volle wilt beleven. Geniet gratis of met een stevige korting van het mooiste, lekkerste en meest verrassende wat Antwerpen te bieden heeft. Uit het rijke aanbod van de stad kozen wij alvast de absolute toppers zoals het MAS, de kathedraal, het Rubenshuis... Stap er gratis binnen met de Antwerp City Card.

Ontdek Antwerpen op jouw tempo
Bij het Discover Antwerp arrangement ontvang je ook een gratis Antwerp City Guide en een aantal leuke kortingen. Je verplaatsen in de stad was nog nooit zo makkelijk: de Antwerp City Card geeft je gratis toegang tot het openbaar vervoer van De Lijn. Bovendien kan je kosteloos in de HopNstop shuttle stappen zodat je zeer comfortabel alle highlights van Antwerpen kunt bewonderen.

Verken je de stad liever met de fiets? Met de Antwerp City Card krijg je een leuke korting om een fiets te huren. Zo rij je op je eigen tempo langs unieke plekjes die je anders misschien over het hoofd zou hebben gezien.

24 uur
De Antwerp City Card vertelt je wat je het beste kunt doen in de stad, maar niet wanneer. Dat bepaal jij. Je tijd begint te lopen op het moment dat je de kaart voor de eerste keer gebruikt. In combinatie met een overnachting bij BANKS ontvang je een leuke korting op de Antwerp City Card: deze kost € 19,- voor 24 uur (i.p.v. € 27,-). De geldigheid van je vervoersbewijs gaat standaard in op de dag van aankoop van je Antwerp City Card. Wil je dat deze periode later begint zodat het aansluit bij je eerste bezoek? Geef het dan door aan de baliebediende zodat zij een andere datum kunnen invullen op de achterkant van de kaart.

Gebruik je kortingen het hele jaar
Is de geldigheidsduur van je kaart verstreken? Geen nood: bovenop je kortingen kreeg je immers nog een boekje vol vouchers voor winkels verspreid in de stad. Die blijven geldig tot 31 januari 2017. Ideaal voor je volgende weekendje Antwerpen in BANKS!

Benieuwd wat er nog allemaal in je City Card zit? Je vindt hier het volledige aanbod.

Boek hier je Discover Antwerp arrangement van 24 uur